Foglalási Feltételek


FOGLALÁSI FELTÉTELEK

1. Szálláshely (parcella, üdülőház, apartman, mobilház, lakókocsi vagy sátor) elfoglalása:

Amennyiben a megrendelés szerinti napon, bármilyen okból nem tud megérkezni és erről előzetesen értesít minket, az Ön számára foglalt parcellát ill. szálláshelyet legfeljebb 1 napig tudjuk biztosítani. Az értesítés elmaradása esetén csak a még szabadon álló szálláshelyeket tudjuk felajánlani, és előfordulhat, hogy ez nem egyezik meg eredeti foglalásával. Korábbi érkezés esetén előfordulhat, hogy nem tudunk Önnek szálláshelyet biztosítani.

2. Előleg utalása:

2.1.A megrendelt szolgáltatásokat csak az előleg megérkezése után biztosítjuk (hitelkártya vagy átutalás)

2.2.Kérjük, hogy érkezésekor hozza magával az összes foglalási dokumentumát.

2.3.Az általunk megadott előleg összege nem tartalmazza a banki átutalási költséget, mely Önt terheli.

2.4.Kérjük, hogy készpénzt postai úton ne küldjön, ezt előlegként nem írhatjuk jóvá.

2.5.Az Ön nevére kiállított üdülési csekket is elfogadjuk előlegként, amennyiben azt aláírva juttatja el címünkre.

3. Lemondási feltételek és lemondási díjak:

Lemondás Lemondási díjak

30 nappal érkezés előtt díjmentes

14-29 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 50%-a

8-13 nappal érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 60%-a

7 napon belül érkezés előtt Megrendelt szolgáltatás 80%-a

Ha a lemondás elmarad Teljes szállásdíj Lemondási napnak azt a napot tekintjük, amikor írásbeli lemondását kézhez kapjuk (email, fax, távirat, levél)

4. Visszautalás: Lemondás esetén a befizetett előleget banki átutalással tudjuk visszafizetni. Az esetlegesen felmerülő lemondási díjjal csökkentett összeget utaljuk vissza. Helyszíni visszafizetés nem lehetséges. A visszautalás banki költsége a megrendelőt terheli.

5. Megrendelés módosítása, egyéb feltételek:

5.1.Érkezése előtt megrendelése módosítása csak a kemping vezetésével való egyeztetés után lehetséges.

5.2.Tartózkodása alatti módosítást nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben a megrendelt teljes időszak fizetendő.

5.3.Bizonyos parcellák, valamint a nyaralóházak/bungalók és mobilházak esetében a kemping az érkezés napjáig előlegként kérheti a teljes szállásdíjat. Ebben az esetben visszafizetésre nincs lehetőség! Figyelem! Cégünk felhívja szíves figyelmét, hogy esetleges lemondásából származó költségeit sztornóbiztosítás megkötésével csökkentheti.

6. További fontos tudnivalók:

6.1.A kemping házirendje fontos szabályokat tartalmaz, amelyeknek a betartása Önnek is kötelező. Érkezésekor kérjük, szíveskedjen átolvasni, vagy tájékozódjon honlapunkon.

6.2.Felhívjuk figyelmét, hogy a főszezoni időszakban legtöbb kempingünk bejárata/kapuja 13.00-tól 15.00 óráig és 23.00-tól 06.00 óráig a kemping nyugalom biztosítása érdekében zárva van. Az éjszakai zárás a teljes nyitva tartás alatt érvényes. A jelzett időszakokban az érkezés és távozás, valamint a teljes gépjárműforgalom szünetel.

6.3.Kérjük hozza magával kutyája egészségügyi könyvét, pórázát valamint szájkosarát és olvassa el figyelmesen a kutyatartásra vonatkozó szabályokat.

6.4.Néhány kempingünkben előfordulhat, hogy kauciót kell fizetni (25.000.- Ft –ig)

6.5.Felhívjuk figyelmét, hogy kempingjeinkben 4 A-es áramcsatlakozást tudunk biztosítani. Néhány kempingünkben a szolgáltatott teljesítmény nagyobb is lehet. A részletekről kérjen tájékoztatást érkezésekor.

6.6.Kérjük kempingezése során ne használjon zárt elősátor-fóliát (pl. PVC)

6.7.A megadott parcellaméretek kategóriát jelölnek.

7. Fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket (pl. vízparti felár, plusz személyek díja, stb.) valamint az idegenforgalmi adót a kemping recepcióján kell kiegyenlíteni.

8. Amennyiben konkrét helyet rendelt, vagy külön kérése van, természetesen megpróbáljuk azt teljesíteni, de ezt nem tudjuk 100%-osan garantálni.

9. A változtatás jogát fenntartjuk.